12483291_1001943826546238_1169564228_oMijn naam is Suzanne Kuipers. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend Jeroen in het mooie Breda. Jeroen is ook een van de ambassadeurs van Hip to the Gym en ik zal zijn blog eens in de zoveel tijd overnemen.

Na het afronden van ROC Sport en Bewegen, gevolgd door de Fontys Sporthogeschool, was het vanzelfsprekend dat ik iets met sport en lesgeven zou gaan doen. Dat is gelukt! Ik werk als buurtsportcoach bij een gemeente, dus ik ben eigenlijk dagelijks met sport bezig.

Op dit moment met name op basisscholen, waar ik samen met mijn collega’s de leerlingen tijdens de gymles kennis laat maken met de sporten in de buurt. Dit doen we dan weer in samenwerking met de lokale sportverenigingen, zodat de kinderen weten waar ze terecht kunnen als ze deze sport willen gaan beoefenen. Dit is nog maar een klein gedeelte van alle leuke dingen die ik mag doen, de rest komt later nog wel!

Naast mijn sportieve baan speel ik zelf inmiddels al 20 jaar korfbal. Ik ben vier jaar geleden van vereniging geswitched om toch eens te kijken wat ik er voor mezelf nog uit kan halen en ik heb daar tot nu toe geen spijt van! Behalve korfbal spreken eigenlijk heel veel sporten mij aan, zo ben ik ook wekelijks te vinden in de Club Power les die Jeroen geeft. Ik kan natuurlijk een avondje op de bank gaan chillen en/of thuis klusjes doen, maar ik voel me veel fijner als ik er even tussenuit kan om te sporten.

Ik hoop jullie met mijn blog te kunnen vermaken met wat me op dat moment bezighoudt en raad eens… dat zal waarschijnlijk iets met sport zijn!