Hi sportsers!

Sam linkedinMijn naam is Sam, 25 jaar oud en ambassadrice van Hip To The Gym!
In het dagelijkse leven heb ik een druk leventje als Media Communicatie Specialist & PR Manager. Dit combineer ik met mijn verslaving aan sport. Vroeger danste ik in een showteam, en van de 1 op de andere dag werd die passie minder en de passie voor gewoon keihard sporten meer!
Ik ben dol op de adrenaline en energie die ik krijg van sport, hierdoor is de sportschool ook mijn tweede thuis geworden. Ik ben er gemiddeld 6 dagen per week te vinden in het krachthok om lekker wat ijzer te liften! Jazeker, ik ben inderdaad zo’n meisje die zich bevind tussen de beren bevind om haar biceps te bewonderen in de spiegel. Naast krachttraining, wat voor mij meer valt onder een ‘moetje’ ben ik dol op hardlopen! Vorig jaar heb ik voor het eerst de hele marathon gelopen samen met mijn vriend. Hier ben ik dan ook ontzettend trots op!

Meerdere malen in de week kan je mij ook op het podium terugvinden, namelijk geef ik ook nog Xcore en Vipr lessen. Dus als je afgemat wilt worden ben je van harte welkom! Ik neem jullie voor Hip To The Gym mee om je grenzen te verleggen en nieuwe successen te boeken. 14 days challenges staan op het programma, doe je mee?!