11260370_866257426744610_5907985208282707297_n

Ik ben Simone van der Koelen, 31 jaar, getrouwd, geboren in het zonnige zuiden en opgegroeid en nog steeds woonachtig in het gezellige Brabant.  Daarnaast ben ik voedingsdeskundige en enthousiast blogger bij FoodQuotes.

Jaren heb ik als schoenenontwerper voor mooie merken gewerkt, daarnaast was ik al langer bezig met voeding en gezondheid.

Voor mijn eigen gezondheid moest ik aanpassingen maken in mijn levensstijl en vanuit daar is mijn passie voor gezonde voeding en sporten ontwikkeld. Vanuit daar ben ik FoodQuotes begonnen om recepten, reviews en tips te delen.
Vanuit die passie heb ik ook een opleiding tot voedingsdeskundige afgerond en hoop ik mensen te kunnen helpen hun leven gezonder en gelukkiger te maken door de juiste voeding die bij hun lichaam past.
Gezond eten vergt vaak maar een kleine aanpassing maar met grote resultaten! Ik geef dan ook praktisch advies waarmee je aan de slag kunt op weg naar een gezondere levensstijl.

“Alles draait om de juiste balans”

 Ik hou van: koffie, mensen met passie, gezelligheid, reizen, crossfit, lezen, koken, bakken (en dat dan ook opeten), Belgische mayonaise, positief in het leven staan en veel lachen.

Ik hou niet van: negativiteit, melk, in hokjes denken, rooibos thee, schaal- en schelpdieren, vooroordelen.

Website: www.foodquotes.nl