Het gezicht achter Hip to the Gym      

Untitled design (9)

Hip to the Gym is opgericht door Joanne, al vanaf haar 16e  jaar actief als instructeur in de sportwereld. Naast haar studies (CIOS & Sportmanagement) gaf ze veel aerobics lessen en had  leiding over meerdere demoteams. Na haar studie is Joanne gaan werken als vestigingsmanager bij  een health club en gaf ze aerobicsopleidingen in Nederland.

Joanne (inmiddels moeder van 2 stoere jongens) geeft op diverse sportscholen groepslessen en staat  midden in de sport- en fitnesswereld. Ze weet daardoor aan welke eisen sportkleding moet voldoen  en waar vraag naar is.

Wat ze zelf altijd moeilijk heeft gevonden, is het vinden van leuke en originele sportkleding, wat zeker als je lesgeeft erg belangrijk is! Ook onder haar medesporters herkende ze dit probleem: vaak kom je uit op de bekende merken waar iedereen mee loopt.

Ze vond dat de zwarte broek en top aan een pimp-beurt toe waren. Het is de bedoeling dat je je van sporten beter gaat voelen dus waarom zou je jezelf niet hip en stijlvol kleden. Niemand voelt zich lekker in een verwassen joggingpak!

Joanne is zich meer gaan verdiepen in sportkleding, de materialen en de pasvormen. Kleding moet lekker zitten en gemaakt zijn van sneldrogende stoffen zoals Supplex en Microfiber.

Joanne is zelf helemaal gek van het merk Kari Traa wat door vrouwen en voor speciaal voor vrouwen speciaal is gemaakt!