Hip to the Gym is een jong en hip bedrijf dat zich onderscheidt van de grote bekende sportmerken.

Hip to the Gym verkoopt unieke, originele en comfortabele sportkleding en komt continu met een vernieuwend productaanbod van kwalitatief hoogwaardige kleding.

Al onze sportkleding is gemaakt van high-tech vezels voor een optimaal comfort, opname van vocht en een ademende werking, waardoor het langer meegaat dan ieder ander elastisch materiaal.

De exclusieve sportkleding heeft een eigentijdse uitstraling en is speciaal geselecteerd zodat je de kleding goed met elkaar kan combineren.

Hip to the Gym verkoopt de volgende merken: Kari Traa, Babalú, 2XU, Only Play en Hip to the Gym.

Shop je hippe sportoutfit bij Hip to the Gym
Untitled design (8)
De collectie van Kari Traa is vernieuwend en met geen ander merk te vergelijken. De collectie is zo gemaakt dat je alles goed met elkaar kan combineren!
Untitled design (4)
De ONLY PLAY collectie is voor elke vrouw die van mode en sport houdt of een combinatie van de twee. De ONLY PLAY vrouw is uitdagend, sporten en trainen zijn een natuurlijk onderdeel van haar manier van leven.
CATALOGO BABALÚ (1)m
De kleding van Babalú wordt gekenmerkt door gewaagde, vrolijke kleuren en aparte designs! Of je stijl nou elegant, sportief, funky of sexy is met Babalú sportswear kun je je eigen stijl creëren.
2XU-Male&Female_x2_R_with_grid_low_res
Het Australische sportmerk 2XU werd opgericht om sportkleding te maken die je prestaties verbeteren. Het meest bekend is het merk door de tights met compressiefunctie die niet alleen de prestaties verbeteren maar ook het herstel van je lichaam na het sporten bevorderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s