Test test…


Hip to the Gym is altijd opzoek naar nieuwe merken…… Voordat ze de merken ook daadwerkelijk gaan verkopen wordt de sportkleding goed getest of het aan alle eisen voldoet!

Er werd aan mij gevraagd als ambassadeur van Hip to the Gym of ik een legging wilde testte van een nieuw merk: Anarchy Apparel. Ken je het merk (nog) niet? Dat had ik ook!

Na wat research bleek dat Anarchy Apparel pas is opgericht in 2015. Het merk komt uit Scandinavië en de inspiratie komt vanuit de natuur en de omgeving daar. Vandaar dus die unieke ontwerpen.

IMG_0638Bij het openen van het pakketje zag ik de opvallende kleuren terug, maar een keer iets anders dan een zwarte legging is natuurlijk ook wel leuk. De stof is vrij dun en de legging heeft een soort witte binnenkant. Ik was meteen bang dat deze legging door zou schijnen. Met een squad oefening bleek dat dit niet het geval was. Dat viel me alles mee! Ook sloot de legging heel mooi aan.

Daarna was ik benieuwd of de legging ook fijn zat tijdens het sporten. Toen ik net begon moest ik wat hijsen maar daarna was ik enthousiast. De legging zat lekker en door de boord en het koord zakte de legging ook niet af. Aan de voorkant zit er ook een klein vakje in voor bijv. het opbergen van een sleutel. Dit vind ik persoonlijk altijd erg fijn.

De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Dus dat is ook een pluspunt. Eigenlijk zou ik niet zo snel zo’n opvallende legging kopen. Ik kies normaal gesproken liever voor het veilige zwart, maar om je eigen collectie uit te breiden is deze legging zeker de moeite waard! Misschien ook iets voor jou?!? Zelf heb ik maat XS en wanneer een merk groot uitvalt sluit het niet altijd mooi aan. Daar had ik nu geen last van. Tip: Wanneer je bij dit merk twijfelt tussen twee maten is waarschijnlijk de grootste maat het meest geschikt.

Deze review is geschreven door: Manon.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s