Kari Traa


WIE IS KARI TRAA?

In 2002 besloot freestyleskiër en Olympisch goud-winnares Kari Traa (geboren in Noorwegen) haar twee hobby’s namelijk breien en extreme sport te combineren in één sportkledingmerk. De designs die ze ontwierp vielen zo in de smaak bij vrienden en familie dat ze besloot het idee wat ze had om te zetten naar een commercieel succes.

KARI TRAA – FOR NUNS EN KNOCKOUTS

De kleding van Kari Traa is speciaal ontwikkeld voor de hippe sportieve vrouw. De kleding heeft mooie frisse kleuren en een super pasvorm die goed aansluit op het vrouwelijk lichaam. Bij Kari Traa vinden ze het belangrijk dat functionele sportkleding óók mooi en hip is om te dragen zonder daarbij de sportieve levensstijl en bijhorende pasvorm uit het oog te verliezen. Niet voor niets krijgen ze directe feedback van top atleten. Deze kennis wordt verwerkt in de collecties. Zo is Kari Traa leverancier sponsor van het schaatsteam Continu met onder andere: Margot Boer, Yvonne Nauta, Anouk v/d Weijden, Letitia de Jong en coach Marianne Timmer, voor meer info http://www.teamcontinu.nl/ons-team/

IMG_8949 IMG_9007 IMG_8982

DE COLLECTIE VAN KARI TRAA

De collectie van Kari Traa is vernieuwend en met geen ander merk te vergelijken. De gehele collectie is zo gemaakt dat je alles goed met elkaar kan combineren. Alle kleuren komen weer terug in de shirts, tanktops, legging, jackets, hoodies, sport bh’s, sokken, mutsen, headbands, sporttassen en nog veel meer. De collectie is zeer uitgebreid van winterjassen tot sportsokken. Alle kleding is gemaakt van de beste materialen die te gebruiken zijn voor het maken van sportkleding. De sportkleding droogt snel, ademt goed en blijft lang mooi. De materialen zijn zacht en soepel waardoor je bewegingen niet worden belemmerd en jij je volledig kan richten op je workout.

IMG_8957a

Waarom zou je er tijdens je workout niet helemaal hip uitzien? Als je je normale kleding draagt wil je er toch ook top uit zien. Als je sportkleding lekker zit en er hip uitziet draagt dit zeker bij aan betere sportprestaties en het maakt het sporten nog leuker!

Kari Traa is in Nederland nog niet zo heel erg bekend maar we weten zeker dat dit niet meer lang gaat duren! Als je eenmaal iets van het merk hebt gekocht wil je meer, het zit zo lekker en de kwaliteit is super. Aan alles is gedacht bij Kari Traa zoals: reflecterende logo’s en details, touwtje aan de binnenkant van alle leggings tegen het afzakken, zakjes in de leggings voor eventueel een sleutel, ritsjes in een aantal leggings enz.

Sneak preview (1).jpg
KLIK HIER OM DE COLLECTIE VAN KARI TRAA TE BEKIJKEN!!

De kleding is speciaal gemaakt door vrouwen voor vrouwen dit kan je zien aan de pasvormen en details in de kleding.

Blog geschreven door: Joanne ter Haar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s