Sporten tijdens je vakantie


Afgelopen weekend was ik samen met mijn vriend en een ander stelletje een weekendje naar Leuven. Naast het bezoeken van de kerstmarkten stond er nog niet veel gepland. En aangezien ik nét mijn nieuwe hardloopbroek binnen had besloot ik dat die (en de rest van mijn sportoutfit) ook maar mee moest in mijn koffer.

Mijn collega loopt ook regelmatig hard wanneer ze op vakantie is, en zo kom je vaak de mooiste plaatsen tegen of maak je ook weer leuke momenten mee.

En meteen even een tip: als je ’s morgensvroeg wil gaan lopen is het slim om van te voren al je spullen klaar te leggen.

Toen ik zondag wakker werd en echt niet meer kon slapen zette ik het dus maar op een lopen. Erg leuk om te zien wie je dan al tegenkomt: een man die half slaperig een peuk rookt, een chinees meisje dat wat foto’s maakt en haastig verder loopt richting het station en mensen die na het stappen nog juist hun bed op moeten zoeken.

Zo was er een man die op een vrij groot rendier klom, een kunstwerk dat tijdelijk geplaatst was. De andere persoon ging er een foto van maken. En terwijl ik dat tafereel aanschouwde reageerde een voorbijganger op een lachende maar tevens kritische toon: ‘allee zeg, als da kunstwerk kapot gaat, gade het dan ook betalen hè?’ Tja, daar kon ik dan óók wel weer om lachen!

Daarnaast kreeg ik nog een compliment over mijn flitsende broek! Ik dacht nog: hij valt dus wel mooi op in het halve donker met die neon gekleurde stiksels. Bovendien zit de broek van Kari Traa ook echt heerlijk. De elastieken band, de ademende stof bij de knieholtes en de reflecterende details zorgen ervoor dat het een ideale broek is voor zowel binnen- als buitensporten.

Geschreven door: Manon van Kessel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s